Premiär

Nu kör vi. Här kommer premiärinlägget.

Vi börjar med frukost med tanke på tiden på dagen.

En riktig goding med turkisk yoghurt, keso, grädde, kokosflingor och frysta blåbär. Mums filibaba!

Ett annat alternativ:

Fullproppad med protein, ägg, bacon, frökex, cremé fraiche och en liten klick majonäs. Smarrigt och mättande!

Frökexen är super till lite god ost eller som "dippvirke".

En plåt:
1 dl solrosfrön
2 dl linfrön
2 dl sesamfrön
3 ägg
salt efter behag eller annat spännande såsom rosmarin

  1. Sätt ugn på 175 grader
  2. Blanda ihop allt
  3. Bred ut på bakplåtspapper
  4. Grädda i ugn ca 15 minuter
  5. Ta ut plåten och skär upp kexen i rutor
  6. Sätt in plåten igen och grädda i ca 20 minuter eller tills de ser fina ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar