Terräng-jogg

 
Årh idag var det såå tungt att springa. Gick ut innan frukost, det är så många som säger att det är så himla skönt och så är det så gott med frukost sen. Låter ju toppen tycker jag så jag provade!....inte min grej....Efter en km stannade jag och var tvungen att gå en bit. Har aldrig hänt. Det var som sirap i benen, som dessutom var kalla och ouppvärmda. Det är lite jobbigt så här års tycker jag, att det tar längre tid innan man bli varm och mjuk i musklerna. Sen på fjärde, femte kilometern då känns det äntligen skönt i benen, och springturen är snart slut! Så surt att det tar emot så i början. Och imorgon, springer jag inte före frukost, nej här är en som behöver lite tillskott av energi innan plaskande i spåret.
 
Idag var det jäkligt blött i spåret, lera lera.
 

I Brännholmsviken var det som vanligt ofattbart vackert.
Vackert, grått och rått. Och..inga öar i sikte. Vägg av dimma. 

Som den nya hurtbullen jag är har jag även skaffat gymkort på det lilla lilla gymmet här på ön och hittills gjort två nobla besök varpå min häck och mina bebis-lyftar-muskler i armarna fick sig en omgång.
Känns faktiskt bra, att gå in och träna om vädret är för jävligt, dessutom bra alternativ på kvällen omjag inte vill nöta hård asfalt. Crosstrainern är ju bra, kondisträning liksom. Ska bara komma på ngt annat att koncentrerar mig på än det oerhört trista proppskåpet på väggen mittemot.


/ Jenny

2 kommentarer:

  1. Aha, gymkort på Styrsö BK? Har också funderat på det, bra att kunna träna på helgen. Vad kostar det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 150 ' / månaden har jag för mig, eller 200. Men klart prisvärt även om det är litet. Siktar på till två gånger gym i veckan och helst två joggingrundor ute, men det får bli som det blir, beroende på tid, väder o lust.

      Radera