Virkad basker

Helgen har varit stillsam eftersom stora ungen varit sjuk. Ganska skön slapphelg trots det faktum att skånebesöket fick ställas in. Det bästa var väl ändå att det faktiskt fanns tid till allt det där om annars inte hinns med eftersom inget var inplanerat.
Avslappnade, lugna promenader med minisen där man liksom har tid att stanna och titta på fåglar, gunga och gå och handla i lugn och ro (om man inte glömmer börsen som jag gjorde).
Spontanfika blev det också hos goa goa vännen. Sånt gillar jag verkligen, att bara gå förbi och säga hej, så inser man att det finns tid och möjlighet för lite kaffe och lek. En liten stund som förgyller vardagen avsevärt.

Sen blev det träning både i skog och gym, gos med ungarna och sist men inte minst VIRKNING. Skulle vilja ha en hel dag som jag bara fick virka. Det finns alldeles för mycket ideér och garn i förhållande till den yttepyttiga tiden som finns att förverkliga allt på. Men jag tänkte ju att det skulle bli basker och vantar till den nygjordna sjalen.
Basker är klar och vantar på god väg. Roligt roligt. Och för en gång skull tänker jag faktiskt behålla allt själv.

(Vet inte om man ser så bra på bilden, har inget mönster, gjorde den på frihand och tyckte det blev rätt bra. Först muddvirkning, väldigt tight, sedan virkade jag uppåt med fastmaskor och ökade varannan maska i ett par varv för att sedan ta något varv utan ökning, för att sedan minska lite lagom...
japp, en fenomenal beskrivning från en som höftar med det mesta...)


/Jenny

2 kommentarer:

  1. Du är fenomenal på att virka och det blir ju fenomenalt bra när du höftar till det!

    SvaraRadera
  2. Herregud vad fin :)

    SvaraRadera