100 inlägg! - Tävling!

100 inlägg - Det måste vi fira på något vis!

Att jag nu helt plötsligt lyckats slänga ur mig 100 inlägg om ditt och datt och mest om virkning och halvdåliga beskrivningar hur jag bär mig åt känns ju lite som milstolpe.

Under de kommande hundra inläggen ska jag anstränga mig liiite extra för att skriva ner hur jag gör när jag freestylat fram något som jag kan kalla lyckat och jag önskar att inläggen kunde ha en mer regelbunden natur... men vad gör man åt impulsiva, tidvis maniska virkepisoder och sedan total brist på virkenergi ? (jag är nog inte en så regelbunden natur själv...). Sist men inte minst önskar jag mig fler kommentarer, det hade varit roligt!

MEN NU, nu har jag bestämt mig för att lotta ut ett mobilfodral i Crocodile stitch för att fira denna enastående prestation ;)

Nämligen detta:
virkning tävling
 
Mobilfodralet passar både Iphone och Samsung och är fodrat i mönstrat bommullstyg. Garnet är mjukt ljunglila. Knäppe med tryckknapp och ett påtat band. (själv använder jag dessa fodral även som miniväska när man ska till affären då det ryms både telefon och kort).
 
Maila (jagfeldt@hotmail.com) eller kommentera inlägget med några ord. Påhittigast, trevligast, gulligast, roligast eller något annat, vinner!
 
Jenny
 
 


3 kommentarer:

 1. Klart jag vill vara med på chansen att vinna denna lilla käcka. Den hade jag använt vid många olika tillfällen, både till fest och vardags.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle verkligen vilja vinna ett sånt här fint mobilfodral tillverkad av min "virkguru" - det är ju du som fått in mig i virkfördärvet ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh så fint!
  Gammal tant kanske skulle komma ihåg att ta med sig mobilen då!

  Hälsningar Rose-Marie!
  rosaed@telia.com

  SvaraRadera