Spetsvirkad sjal

Här är en sjal jag virkade i höstas, mönster Marks och Kattens 10056. Den var rätt klurig, men väldigt rolig och jag gillar när mönstrena är lite svåra. Delar gärna med mig av mönstret men eftersom det är på 4 st A4 sidor så skriver jag inte ner det här. Tycker sjalen är lite rolig efter som den är som halvcirkel och inte en trekantssjal som de flesta.
Jag hoppas att den kommer till användning, *blink blink* till Hanna som fick den i trettioårspresent :)


Så här såg min ut.

Virkad sjal


Och så här ser den ut på Marks och Kattens mönsterblad. Vill man köpa mönstret går det att göra Här. Jag skulle nog vilja ha en sådan sjal själv och tänker nog snart påbörja projektet igen :)


8 kommentarer:

 1. Skitsnygg, du är ju helt grym på att virka:) Jag är nästan klar med sjalen som du visade (den rosa) den är himla rolig att virka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt!! hittade du mönstret på nätet? det är verkligen roligt att kunna göra såna saker själv :) virkoholic...;)

   Radera
 2. Jag är så imponerad - jättefin! Vilken fantastisk present att ge och få!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Egentligen är det som alla andra, stolpar, luftmaskor och fastmaskor, men i en jäkla massa varianter. Jag har mönstret om du blir sugen :)

   Radera
  2. Verkligen superfin! Finns det någon chans att man kan få tag i mönstret av dig? :)

   Radera
 3. Hej, verkar inte som att du fått min kommentar, så jag försöker igen, finns det nån möjligt att få mönstret av dig? :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kan tyvärr inte lägga upp mönstret efter som det är upphovsrättsskyddat. Går endast att köpa men kostar og bara en tia eller så i en garnaffär..

  SvaraRadera
 5. Tycker att 49 kr i frakt för ett mönster är hemskt dyrt. Tråkigt att dom inte kan ha en billigare porto om man bara vill ha ett mönster.... Så får nog ringa en garnaffär och betälla det för 7 kr i porto....

  SvaraRadera